Woning verkopen

Wil je weten wat jouw woning op dit moment waard is? Bijvoorbeeld omdat je overweegt te gaan verhuizen, of te verbouwen? Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. 

Gratis waardebepaling aanvragen


Wat houdt een waardebepaling precies in? 

Tijdens een waardebepaling vertelt onze makelaar je wat jouw woning of object waard is, en wat de beste vraagprijs is waarmee je jouw woning op de markt kunt brengen. De makelaar kijkt hierbij niet alleen naar je eigen woning, maar ook naar gegevens van nabijgelegen objecten, de buurt, uitvalswegen en diverse andere praktische factoren. Ook kijkt de makelaar naar verkoopprijzen in de buurt. En natuurlijk heel belangrijk: er wordt gekeken naar de staat van de woning, het onderhoud, de bouwkundige staat (in algemene zin) en naar de ligging van het huis. 


Verkopen via Makelaardij Lewering?

Wij vertellen je graag alles over onze werkwijze en komen graag jouw woning bekijken. Nodig ons (vrijblijvend) uit voor een gratis waardebepaling en maak kennis met Lewering Makelaars.
 
Na afloop van ons bezoek ontvang je van ons een offerte. In de offerte staat precies wat je van ons kunt verwachten. De waardebepaling is vrijblijvend en kosteloos. 

Lewering - Makelaardij o.z

Professor - Tuntlerstraat 21
9561 RW Ter Apel

Tel: 06 52073875
E-mail: makelaardijlewering@ziggo.nl

KvK nr: 71630996
LogoLogoLogoLogoLogoLogo
Adres
Lewering - Makelaardij o.z
Professor - Tuntlerstraat 21
9561 RW Ter Apel
Tel: 06 52073875
E-mail: makelaardijlewering@ziggo.nl

Social Media
Locatie
TOP