Waarom een aankoopmakelaar?

Bij het aankopen van een woning komt veel kijken. Van de zoektocht naar jouw droomwoning, tot het doen van een bod en het ondertekenen van de akten. Het is voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Gelukkig is dat het voor ons wel! Wij kunnen je uitstekend helpen bij het vinden van jouw droomhuis, maar je kunt ook op ons rekenen wanneer je al een woning op het oog heeft. Wij zullen er in dat geval alles aan doen om te zorgen dat jij de nieuwe bewoner van het stulpje wordt. 


Waarom een aankoopmakelaar?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert je mooie kansen op de woningmarkt op. Daarnaast neemt een makelaar je veel zorgen en werk uit handen bij de aankoop van een woning. Wij hebben alle expertise in huis om je op alle vlakken van woningaankoop te kunnen helpen. 
Zo zijn wij bekend met de juridische en bouwkundige aspecten, maar kennen wij ook de lokale huizenmarkt. Hierdoor zitten wij kort op de bal en handelen wij snel wanneer er zich een kans voor je voordoet. 
Ons netwerk zorgt ervoor dat wij het nieuwste aanbod al kennen voordat de woning op de markt wordt gebracht. Dit stelt jou in staat om in een vroeg stadium een bod uit te brengen. Bovendien zijn wij sterk in het onderhandelen, wat ervoor kan zorgen dat je een lagere transactieprijs betaalt. 


Ontzorgen van A tot Z

Wij helpen je bij het zoeken naar jouw droomhuis, maar ook bij alle administratieve zaken die komen kijken bij het kopen van een woning. Zo regelen wij ook alles rondom de koopovereenkomst en de daadwerkelijke overdracht. Ons werk stopt pas nadat je bij de notaris bent geweest om de akten te ondertekenen. 

Lewering - Makelaardij o.z

Professor - Tuntlerstraat 21
9561 RW Ter Apel

Tel: 06 52073875
E-mail: makelaardijlewering@ziggo.nl

KvK nr: 71630996
LogoLogoLogoLogoLogoLogo
Adres
Lewering - Makelaardij o.z
Professor - Tuntlerstraat 21
9561 RW Ter Apel
Tel: 06 52073875
E-mail: makelaardijlewering@ziggo.nl

Social Media
Locatie
TOP